Menu

Νέα

Νέα

12 Δεκεμβρίου 2022

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΣΕ ΦΟΡΕΙΣ-ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΟΣΓΚΑμεΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ 20ου ΕΚΛΟΓΟ-ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΤΙΣ 11 & 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023, ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

 

ΠΡΟΣ: Φορείς-Μέλη ΠΟΣΓΚΑμεΑ

ΘΕΜΑ: «Υπενθύμιση για την ανάδειξη εκπροσώπων στο πλαίσιο διεξαγωγής του 20ου Εκλογο-απολογιστικού Συνεδρίου της ΠΟΣΓΚΑμεΑ στις 11 & 12 Μαρτίου 2023, στην Αθήνα»

Αγαπητοί/ες Συνάδελφοι,

Σε συνέχεια της υπ’αρ. πρωτ. 321/02-09-2022 επιστολής της ΠΟΣΓΚΑμεΑ αναφορικά με την προκήρυξη του 20ου Εκλογο-απολογιστικού Συνεδρίου της, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 11 και 12 Μαρτίου 2023 στην Αθήνα, σας επισημαίνουμε ότι, τα Σωματεία-μέλη της Ομοσπονδίας είναι απαραίτητο να προβούν έγκαιρα σε αρχαιρεσίες ανάδειξης αντιπροσώπων, προκειμένου να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο 20ο Εκλογο-απολογιστικό Συνέδριο της ΠΟΣΓΚΑμεΑ.

Υπενθυμίζουμε ότι, βάσει του Καταστατικού της Ομοσπονδίας, τα Σωματεία-μέλη οφείλουν, κατόπιν των αρχαιρεσιών ανάδειξης αντιπροσώπων τους (τη νομιμότητα των οποίων παρακολουθεί και επικυρώνει Δικηγόρος) για το 20ο Εκλογο-απολογιστικό Συνέδριο της ΠΟΣΓΚΑμεΑ, να υποβάλλουν στην Εκτελεστική Επιτροπή τα εξής δικαιολογητικά :

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΦΟΡΕΩΝ-ΜΕΛΩΝ ΠΟΣΓΚΑμεΑ ΕΚΛΟΓΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ:

1)Πρακτικό Γενικής Συνέλευσης, από το οποίο να προκύπτει η απαρτία και η εκλογή της Εφορευτικής Επιτροπής, για την διεξαγωγή των αρχαιρεσιών ανάδειξης εκπροσώπων, υπογεγραμμένο από το Προεδρείο της Γενικής Συνέλευσης και υπογεγραμμένο και σφραγισμένο από τον παριστάμενο δικηγόρο.

2)Πρακτικό της Εφορευτικής Επιτροπής των αρχαιρεσιών, υπογεγραμμένο από τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής και υπογεγραμμένο και σφραγισμένο από τον παριστάμενο δικηγόρο.

3)Κατάσταση Ψηφισάντων με τις υπογραφές των μελών που ψήφισαν, υπογεγραμμένη και σφραγισμένη από τον παριστάμενο δικηγόρο.

4)Κατάσταση με τους Εκλεγμένους Αντιπροσώπους στην οποία, ανά αντιπρόσωπο, να αναγράφεται: το όνομα και το επώνυμό του, η ιδιότητά του (γονέας ή κηδεμόνας), η ηλικία του τέκνου του ΑμεΑ ή του κηδεμονευομένου Ατόμου με Αναπηρία.

Επισημαίνουμε ότι η ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ αποστολής των ανωτέρω δικαιολογητικών λήγει στις 10 Φεβρουαρίου 2023, ημέρα Παρασκευή.

Το εμπρόθεσμο της ταχυδρομικής αποστολής κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ταχυδρομικής σήμανσης αποστολής του φακέλου ή της ημερομηνίας αποστολής με courier.

Επίσης, τονίζουμε ότι τα Σωματεία-μέλη είναι αναγκαίο να τακτοποιήσουν τις ταμειακές τους υποχρεώσεις προς την Ομοσπονδία, ώστε να έχουν τη δυνατότητα, βάσει Καταστατικού, να λάβουν μέρος στο Συνέδριο.

Κλείνοντας, σας ενημερώνουμε ότι μπορείτε να επικοινωνείτε με την γραμματεία της ΠΟΣΓΚΑμεΑ στα τηλέφωνα 210-5236501 και 210-5230423 προκειμένου να ενημερωθείτε τόσο για τις οικονομικές εκκρεμότητες του Φορέα σας, όσο και για τυχόν περαιτέρω απορίες ή διευκρινίσεις επί του θέματος. 

Σας ευχαριστούμε για την προσοχή σας.                                                                        

                                                                                             Για την ΠΟΣΓΚΑμεΑ,

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                        Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                                               ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΟΣΧΟΛΙΟΣ         ΦΩΤΕΙΝΗ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ                                              

 

 


 

Print

Για παλαιότερες αναρτήσεις, επιλέξτε...ΕΔΩ

 

Archive


Αληθινός δείκτης του πολιτισμού δεν είναι το επίπεδο του πλούτου ή της μόρφωσης το μέγεθος των πόλεων ή αφθονία των προϊόντων, αλλά το ήθος των ανθρώπων που ανατρέφει η χώρα.
Ραλφ Γουάλντο Έμερσον


Background Color:
 
Background Pattern:
                               
Reset