Menu

Νέα

Νέα

23 Μαρτίου 2021

Με τις ίδιες προϋποθέσεις συνεχίζεται η λειτουργία των ΚΔΑΠμεΑ και Κ.Δ.-Η.Φ. ΑμεΑ, έως και τη Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2021, ώρα 6:00


Με το νέο έγγραφο οδηγιών της Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων (υπ’ αριθμ.πρωτ.: Δ11/Γ.Π.οικ.12366/389/22.03.2021), επεκτείνεται έως και την ερχόμενη Δευτέρα, 29/03/2021, ώρα 6:00, η λειτουργία των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Ατόμων με Αναπηρία (ΚΔΑΠμεΑ) και των Κέντρων Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας (ΚΔΗΦ) για άτομα με αναπηρία, υπό τις προϋποθέσεις του προηγούμενου διαστήματος.

Παραμένει, συνεπώς, σε ισχύ η υποχρέωση διενέργειας rapid – test ανίχνευσης του ιού SARS-CoV-2 σε εργαζόμενους/ες ή/και ωφελούμενους/ες των Κέντρων αυτών, σε εβδομαδιαία βάση, διατηρούνται οι συστάσεις για τον διαχωρισμό ενηλίκων και ανηλίκων ατόμων με αναπηρία στα ΚΔΑΠμεΑ, όπως και η υποχρέωση αναλογικής προσαρμογής της λειτουργίας των Κέντρων στις περιοχές όπου υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας.

Ακολούθως, οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να ανατρέξουν στο περιεχόμενο του εγγράφου οδηγιών του Υπ.Εργασίας για την πληρέστερη ενημέρωσή τους.

Print

Για παλαιότερες αναρτήσεις, επιλέξτε...ΕΔΩ

 

Archive


Αληθινός δείκτης του πολιτισμού δεν είναι το επίπεδο του πλούτου ή της μόρφωσης το μέγεθος των πόλεων ή αφθονία των προϊόντων, αλλά το ήθος των ανθρώπων που ανατρέφει η χώρα.
Ραλφ Γουάλντο Έμερσον


Background Color:
 
Background Pattern:
                               
Reset