Menu

Νέα

Νέα

20 Απριλίου 2021

Επέκταση χρονικής ισχύος προϋποθέσεων για τη λειτουργία των ΚΔΑΠμεΑ και Κ.Δ.-Η.Φ. ΑμεΑ, έως τη Μεγάλη Δευτέρα, 26 Απριλίου 2021, ώρα 6:00


Η εξακολούθηση συνδρομής επιτακτικών λόγων για την προστασία της δημόσιας υγείας από τις επιπτώσεις του κορωνοϊού που προκαλεί τη λοίμωξη Covid-19, η οποία τροφοδοτεί τις αποφάσεις επέκτασης της χρονικής ισχύος των μέτρων έναντι του ιού στο σύνολο της Επικράτειας, συμπαρασύρει, όπως είναι αναμενόμενο, και την εξακολούθηση συνδρομής της ισχύος των προϋποθέσεων για τη λειτουργία των δομών που παρέχουν υπηρεσίες ανοικτής φροντίδας σε άτομα με αναπηρία, ΚΔΑΠμεΑ και Κ.Δ.-Η.Φ. ΑμεΑ.

Με το νέο έγγραφο οδηγιών της Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, υπ’ αριθμ. πρωτ.: 898/19.04.2021, για το διάστημα από τη Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021, έως το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας, 26 Απριλίου 2021, τα ανωτέρω Κέντρα συνεχίζουν να λειτουργούν υπό τις προϋποθέσεις του προηγούμενου διαστήματος (ε.π. υποχρέωση διενέργειας rapid – test ανίχνευσης του ιού SARS-CoV-2 σε εργαζόμενους/ες ή/και ωφελούμενους/ες σε εβδομαδιαία βάση, συστάσεις για διαχωρισμό ενηλίκων και ανηλίκων ατόμων με αναπηρία στα ΚΔΑΠμεΑ, αναλογική προσαρμογή της λειτουργίας των Κέντρων στις περιοχές όπου υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας).

Ακολούθως μπορείτε να ανατρέξετε στο περιεχόμενο του σχετικού εγγράφου οδηγιών του Υπουργείου Εργασίας.

Print

Για παλαιότερες αναρτήσεις, επιλέξτε...ΕΔΩ

 

Archive


Αληθινός δείκτης του πολιτισμού δεν είναι το επίπεδο του πλούτου ή της μόρφωσης το μέγεθος των πόλεων ή αφθονία των προϊόντων, αλλά το ήθος των ανθρώπων που ανατρέφει η χώρα.
Ραλφ Γουάλντο Έμερσον


Background Color:
 
Background Pattern:
                               
Reset