Menu

Νέα

Νέα

29 Απριλίου 2021

ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΝΠΙΔ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ: ΣΤΟ Φ.Ε.Κ. Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ, ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ


Δημοσιεύθηκε στο Φ.Ε.Κ. 1766/τ.Β’/29.04.2021 η απόφαση της Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, με την οποία ρυθμίζονται τα διαδικαστικά ζητήματα της παροχής επιχορηγήσεων σε Ν.Π.Ι.Δ. μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που παρέχουν υπηρεσίες κοινωνικής φροντίδας, μέσω των Περιφερειών, και καθορίζονται τα κριτήρια, η διαδικασία και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την έκδοση των αποφάσεων της επιχορήγησης.

Όπως γνωστοποιήθηκε και με προηγούμενη ανακοίνωση της Ομοσπονδίας, τα αιτήματα της επιχορήγησης θα υποβάλλονται εφεξής στην οικεία Περιφέρεια, κατά το πρώτο τρίμηνο κάθε έτους, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 12 του Ν.4756/2020, που βρίσκεται σε ισχύ από την 26η/11/2020 (Φ.Ε.Κ. 235/τ.Α’/26.11.2020).

Μεταβατικά, κατά την πρώτη εφαρμογή της απόφασης, προβλέπεται πως οι φορείς υποβάλλουν αίτηση επιχορήγησης και τα δικαιολογητικά που τη συνοδεύουν στην οικεία Περιφέρεια, έως τις 30 Μαΐου 2021.

Για την πληρέστερη ενημέρωση των ενδιαφερόμενων αναφορικά με τα κριτήρια, τη διαδικασία και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για τις επιχορηγήσεις μέσω των Περιφερειών, ακολουθεί το πλήρες σώμα της απόφασης.

Print

Για παλαιότερες αναρτήσεις, επιλέξτε...ΕΔΩ

 

Archive


Αληθινός δείκτης του πολιτισμού δεν είναι το επίπεδο του πλούτου ή της μόρφωσης το μέγεθος των πόλεων ή αφθονία των προϊόντων, αλλά το ήθος των ανθρώπων που ανατρέφει η χώρα.
Ραλφ Γουάλντο Έμερσον


Background Color:
 
Background Pattern:
                               
Reset