Menu

Νέα

Νέα

10 Μαΐου 2021

ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ 10/05/2021 ΕΩΣ 17/05/2021 ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΚΔΑΠμεΑ & ΚΔ-ΗΦ ΑμεΑ: ΝΕΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΤΗΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ


Χωρίς μεταβολές στις προϋποθέσεις που έχουν τεθεί και εφαρμόζονται από τον Νοέμβριο του περασμένου έτους, προβλέπεται η συνέχιση της λειτουργίας των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία (ΚΔΑΠμεΑ) και Κέντρων Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας για Άτομα με Αναπηρία (Κ.Δ.-Η.Φ. ΑμεΑ), από τη Δευτέρα, 10 Μάϊου 2021, έως και τη Δευτέρα, 17 Μάϊου 2021 και ώρα 6:00.

Αναφορικά με την εξακολούθηση συνδρομής των προϋποθέσεων αυτών - με κυριότερη την υποχρέωση διενέργειας, σε τακτική / εβδομαδιαία βάση, ταχέων ελέγχων ανίχνευσης του ιού SARS-CoV-2 σε εργαζόμενους/ες ή/και ωφελούμενους/ες των Κέντρων - και σε συνέχεια των προηγούμενων οδηγιών που αφορούσαν τη λειτουργία των συγκεκριμένων δομών, η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, κ.Δόμνα Μιχαηλίδου, προέβη στην υπογραφή του υπ. αριθμ.πρωτ.: 933/07.05.2021 εγγράφου, με θέμα: «Πρόσθετες Οδηγίες για τη λειτουργία προνοιακών δομών ανοικτής φροντίδας: Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ), Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Ατόμων με Αναπηρία (ΚΔΑΠ-μεΑ) και Κέντρα Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας (ΚΔΗΦ)».

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να ανατρέξουν στο πλήρες σώμα του εγγράφου οδηγιών που ακολουθεί.

Print

Για παλαιότερες αναρτήσεις, επιλέξτε...ΕΔΩ

 

Archive


Αληθινός δείκτης του πολιτισμού δεν είναι το επίπεδο του πλούτου ή της μόρφωσης το μέγεθος των πόλεων ή αφθονία των προϊόντων, αλλά το ήθος των ανθρώπων που ανατρέφει η χώρα.
Ραλφ Γουάλντο Έμερσον


Background Color:
 
Background Pattern:
                               
Reset