Menu

Νέα

Νέα

17 Μαΐου 2021

Με τα ίδια μέτρα προφύλαξης έναντι του ιού SARS-CoV-2 συνεχίζεται η λειτουργία των ΚΔΑΠμεΑ και Κ.Δ.-Η.Φ. ΑμεΑ, έως και τη Δευτέρα, 24 Μαΐου 2021, ώρα 6:00


Με το νέο έγγραφο οδηγιών της Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων (υπ’ αριθμ.πρωτ.: 28839/14.05.2021), επεκτείνεται έως και την ερχόμενη Δευτέρα, 24/05/2021, ώρα 6:00, η λειτουργία των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Ατόμων με Αναπηρία (ΚΔΑΠμεΑ) και των Κέντρων Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας (ΚΔΗΦ) για άτομα με αναπηρία, υπό τις προϋποθέσεις του προηγούμενου διαστήματος.

Παραμένει, συνεπώς, σε ισχύ η υποχρέωση διενέργειας rapid ή PCR test ανίχνευσης του ιού SARS-CoV-2 σε εργαζόμενους/ες ή/και ωφελούμενους/ες των Κέντρων αυτών, σε εβδομαδιαία βάση, εξακολουθούν να εφαρμόζονται τα υγειονομικά πρωτόκολλα που έχουν καθοριστεί με τις σχετικές εγκυκλίους του περασμένου έτους, διατηρούνται οι συστάσεις για τον διαχωρισμό ενηλίκων και ανηλίκων ατόμων με αναπηρία στα ΚΔΑΠμεΑ, όπως και η υποχρέωση αναλογικής προσαρμογής της λειτουργίας των Κέντρων στις περιοχές όπου υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας.

Ακολούθως, οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να ανατρέξουν στο περιεχόμενο του εγγράφου οδηγιών του Υπουργείου Εργασίας για την πληρέστερη ενημέρωσή τους.

Print

Για παλαιότερες αναρτήσεις, επιλέξτε...ΕΔΩ

 

Archive


Αληθινός δείκτης του πολιτισμού δεν είναι το επίπεδο του πλούτου ή της μόρφωσης το μέγεθος των πόλεων ή αφθονία των προϊόντων, αλλά το ήθος των ανθρώπων που ανατρέφει η χώρα.
Ραλφ Γουάλντο Έμερσον


Background Color:
 
Background Pattern:
                               
Reset