Menu

Νέα

Νέα

30 Αυγούστου 2021

ΕΩΣ ΤΙΣ 30/09/2021 ΒΡΙΣΚΕΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ Η ΝΕΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΚΔΟΣΗΣ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΩΝ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΩΝ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΝΟΙΚΩΝ ΣΕ ΣΥΔ, ΣΑΔ

Με το υπ’ αριθμ.πρωτ.: ΔΒ3/Γ/οικ.22304/26.08.2021 έγγραφο που δημοσίευσε ο Ε.Ο.Π.Υ.Υ. στον διαδικτυακό του τόπο παρέχονται μεν κατευθύνσεις για τη διαδικασία της έκδοσης ηλεκτρονικών γνωματεύσεων για την εισαγωγή ενοίκων σε Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης (Σ.Υ.Δ.) και Στέγες Αυτόνομης Διαβίωσης (Σ.Α.Δ.), γνωστοποιείται δε πως η υποβολή των χειρόγραφων γνωματεύσεων παρατείνεται εκ νέου έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2021.   

Ως εκ τούτου, από την 1η Οκτωβρίου 2021, η υποβολή των δαπανών που αφορά στα νοσήλια – τροφεία για τους/τις δικαιούχους που διαμένουν σε Σ.Υ.Δ., Σ.Α.Δ. θα πραγματοποιείται αποκλειστικά με χρήση ηλεκτρονικής γνωμάτευσης, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο υπ’ αριθμ.πρωτ.: ΔΒ3/Γ/οικ.15029/03.06.2021 έγγραφο της Διεύθυνσης Στρατηγικού Σχεδιασμού του Ε.Ο.Π.Υ.Υ.

Την παράταση της υποβολής χειρόγραφων γνωματεύσεων για τους/τις ενοίκους σε Σ.Υ.Δ., Σ.Α.Δ. έχει μέχρι σήμερα δύο φορές αιτηθεί η ΠΟΣΓΚΑμεΑ, τουλάχιστον έως την αποκατάσταση των δυσχερειών και προβλημάτων που έχουν επισημανθεί από φορείς – μέλη της που λειτουργούν Σ.Υ.Δ. και εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής της ενέργειας. Η Ομοσπονδία θα συνεχίσει να παρακολουθεί το ζήτημα όσο και τα επιμέρους θέματα ή/και προβλήματα που συνέχονται με αυτό, παρεμβαίνοντας όπου απαιτηθεί και ενημερώνοντας τις ενδιαφερόμενες πλευρές για κάθε εξέλιξη.  

Για την πληρέστερη πληροφόρησή σας, μπορείτε να ανατρέξετε στο πλήρες περιεχόμενο του εγγράφου του Οργανισμού, που παρατείνει τη δυνατότητα υποβολής των χειρόγραφων γνωματεύσεων για την εισαγωγή ενοίκων σε Σ.Υ.Δ. και Σ.Α.Δ., όπως ακολουθεί.

Print

Για παλαιότερες αναρτήσεις, επιλέξτε...ΕΔΩ

 

Archive


Αληθινός δείκτης του πολιτισμού δεν είναι το επίπεδο του πλούτου ή της μόρφωσης το μέγεθος των πόλεων ή αφθονία των προϊόντων, αλλά το ήθος των ανθρώπων που ανατρέφει η χώρα.
Ραλφ Γουάλντο Έμερσον


Background Color:
 
Background Pattern:
                               
Reset