Menu

Νέα

Νέα

16 Σεπτεμβρίου 2021

ΥΠΟ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ/ΤΙΣ ΕΝΟΙΚΟΥΣ ΣΕ ΣΥΔ, ΣΑΔ

Ενημέρωση προς φορείς που λειτουργούν ΣΥΔ – ΣΑΔ και ενδιαφερόμενους/ες ασφαλισμένους/ες δικαιούχους που διαμένουν / εισάγονται σε ΣΥΔ - ΣΑΔ

Με νέο έγγραφο που δημοσίευσε ο Ε.Ο.Π.Υ.Υ. στον διαδικτυακό του τόπο (αρ.πρωτ.: ΔΒ3/Γ/οικ.23538/13.09.2021) γνωστοποιείται πως οι οδηγίες αναφορικά με την έκδοση ηλεκτρονικών γνωματεύσεων για τους/τις ενοίκους σε ΣΥΔ, ΣΑΔ προβλέπεται να επικαιροποιηθούν. Ως εκ τούτου, μέχρι την έκδοση των νέων οδηγιών από τον Οργανισμό, παράλληλα με τις ηλεκτρονικές γνωματεύσεις, θα γίνονται δεκτές και χειρόγραφες.

Με το ίδιο έγγραφο, γνωστοποιείται και η απόδοση των δαπανών για τα νοσήλια – τροφεία, από τον Ιούλιο έως τον Δεκέμβριο του 2021, για ασφαλισμένους/ες δικαιούχους που διαμένουν σε ΣΥΔ, ΣΑΔ, με τις οποίες δεν έχουν συναφθεί συμβάσεις με τον Οργανισμό και οι συμβεβλημένοι πάροχοι δεν επαρκούν για την κάλυψη των εισαγωγών.

Η Ομοσπονδία θα συνεχίσει να παρακολουθεί την πορεία του ζητήματος, παρεμβαίνοντας όπου απαιτηθεί και ενημερώνοντας τις ενδιαφερόμενες πλευρές για κάθε εξέλιξη.  

Για την πληρέστερη πληροφόρησή σας, μπορείτε να ανατρέξετε στο πλήρες περιεχόμενο του εγγράφου του Οργανισμού, που ακολουθεί.

Print

Για παλαιότερες αναρτήσεις, επιλέξτε...ΕΔΩ

 

Archive


Αληθινός δείκτης του πολιτισμού δεν είναι το επίπεδο του πλούτου ή της μόρφωσης το μέγεθος των πόλεων ή αφθονία των προϊόντων, αλλά το ήθος των ανθρώπων που ανατρέφει η χώρα.
Ραλφ Γουάλντο Έμερσον


Background Color:
 
Background Pattern:
                               
Reset