Menu

Νέα

Νέα

8 Νοεμβρίου 2021

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΩΝ Δ.Σ. ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 78 ΑΚ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΣΑμεΑ


Δημοσιεύθηκε, στο ΦΕΚ 208/τ.Α’/05.11.2021, ο Νόμος 4850/2021 με τίτλο: «Οδηγώντας με ασφάλεια: Εκσυγχρονισμός πλαισίου εκπαίδευσης και εξέτασης υποψήφιων οδηγών και οδηγών για τη χορήγηση αδειών οδήγησης οχημάτων, διατάξεις σχετικά με την οδήγηση ατόμων με αναπηρία, ρυθμίσεις για την ταξινόμηση και την κυκλοφορία οχημάτων ιστορικού ενδιαφέροντος, λοιπές διατάξεις αρμοδιότητας Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και άλλες επείγουσες ρυθμίσεις».

Στο περιεχόμενο του Νόμου προβλέπεται, μεταξύ άλλων, από την ημερομηνία λήξης της θητείας και εφόσον στο μεταξύ δεν έχουν διενεργηθεί αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέων καταστατικών οργάνων, νέα παράταση, έως τις 31/12/2021: 

στη θητεία των διοικητικών συμβουλίων και των λοιπών καταστατικών οργάνων των σωματείων και συλλόγων που έχουν συσταθεί και λειτουργούν, σύμφωνα με τα άρθρα 78 και επ. του Αστικού Κώδικα (άρθρο 78)

- στη θητεία των αιρετών οργάνων της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία και των πρωτοβάθμιων και δευτεροβάθμιων οργανώσεων μελών αυτής (άρθρο 79).

 

Για την πληρέστερη ενημέρωση των ενδιαφερόμενων, ακολουθεί σχετικό απόσπασμα του Ν.4850/2021 (Φ.Ε.Κ. 208/τ.Α’/05.11.2021).

 

Print

Για παλαιότερες αναρτήσεις, επιλέξτε...ΕΔΩ

 

Archive


Αληθινός δείκτης του πολιτισμού δεν είναι το επίπεδο του πλούτου ή της μόρφωσης το μέγεθος των πόλεων ή αφθονία των προϊόντων, αλλά το ήθος των ανθρώπων που ανατρέφει η χώρα.
Ραλφ Γουάλντο Έμερσον


Background Color:
 
Background Pattern:
                               
Reset