Menu

Νέα

Νέα

24 Φεβρουαρίου 2022

ΝΕΟ ΕΓΓΡΑΦΟ, ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΙΣ Σ.Υ.Δ.

 

Με νέο έγγραφο που δημοσίευσε ο Ε.Ο.Π.Υ.Υ. στον διαδικτυακό του τόπο (αρ.πρωτ.: ΔΒ3/Γ/οικ.4777/23.02.2022), παρέχονται περαιτέρω κατευθύνσεις αναφορικά με το ζήτημα της εφεξής χρήσης ηλεκτρονικών γνωματεύσεων για τους/τις ενοίκους σε ΣΥΔ, ΣΑΔ, που εκδίδονται από πιστοποιημένους στο σύστημα γνωματεύσεων Ε.Κ.Π.Υ. του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. ιατρούς αντίστοιχης με την πάθηση ειδικότητας (προηγ. σχετ.: έγγραφο Δ/νσης Στρατηγικού Σχεδιασμού του ΕΟΠΥΥ με αρ.πρωτ.: ΔΒ3/Γ/οικ.34193/29.12.2021).

Στο έγγραφο του Οργανισμού, πέραν του τρόπου πρόσβασης στην πληροφόρηση – υποδείγματος για τη συμπλήρωση των γνωματεύσεων, οι οποίες αποστέλλονται ηλεκτρονικά για έγκριση ώστε να αποκτήσουν δυνατότητα εκτέλεσης, διευκρινίζεται ότι: «Όσοι πάροχοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τις υποβολές Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου του έτους 2022 και αφορούν ήδη διαμένοντες σε ΣΥΔ και όχι νέες εισαγωγές, θα πρέπει να εκδώσουν, το αργότερο έως 28.02.2022, ηλεκτρονική γνωμάτευση. Ο πάροχος μετά την έκδοση της ηλεκτρονικής γνωμάτευσης θα πρέπει να υποβάλει αίτημα στην ηλεκτρονική διεύθυνση edapy@eopyy.gov.gr ώστε αυτή να έχει αναδρομική ισχύ από 01.01.2022. Στο αίτημα θα αναφέρεται η επωνυμία του παρόχου και ο κωδικός εγκατάστασης και θα επισυνάπτεται λίστα με τον ΑΜΚΑ των ασθενών, τον αριθμό της Ηλεκτρονικής Γνωμάτευσης, την ημερομηνία έκδοσής της και την περίοδο […] για την οποία για την Ηλεκτρονική Γνωμάτευση ζητείται αναδρομική ισχύς».

Για την πληρέστερη πληροφόρησή τους, οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να ανατρέξουν στο πλήρες περιεχόμενο του σχετικού εγγράφου της Διεύθυνσης Στρατηγικού Σχεδιασμού του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. που ακολουθεί.

Print

Για παλαιότερες αναρτήσεις, επιλέξτε...ΕΔΩ

 

Archive


Αληθινός δείκτης του πολιτισμού δεν είναι το επίπεδο του πλούτου ή της μόρφωσης το μέγεθος των πόλεων ή αφθονία των προϊόντων, αλλά το ήθος των ανθρώπων που ανατρέφει η χώρα.
Ραλφ Γουάλντο Έμερσον


Background Color:
 
Background Pattern:
                               
Reset