Menu

Νέα

Νέα

16 Ιουνίου 2022

Εγκύκλιος προϋποθέσεων και διαδικασιών για την παράλληλη στήριξη για το διδακτικό έτος 2022-2023 και προθεσμίες αιτήσεων


Την εγκύκλιο των προϋποθέσεων και διαδικασιών: (α) για την έγκριση παράλληλης στήριξης συνεκπαίδευσης, (β) για την έγκριση στήριξης από Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό (ΕΒΠ) και γ) για την έγκριση στήριξης από Σχολικό Νοσηλευτή, μαθητών/τριών για το διδακτικό έτος 2022-2023, εξέδωσε χθες το Υπουργείο Παιδείας.

Η αίτηση του/της γονέα/κηδεμόνα για την έγκριση «παράλληλης στήριξης – συνεκπαίδευσης» μαθητών/τριών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες υποβάλλεται στη σχολική μονάδα στην οποία πρόκειται να φοιτήσει ο/η μαθητής/τρια κατά το διδακτικό έτος 2022-2023, αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής του/της σε αυτήν.

Τα αιτήματα υποβάλλονται στις σχολικές μονάδες φοίτησης των μαθητών/τριών Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, τις ημέρες λειτουργίας τους και ειδικότερα:

-          έως την Τρίτη 21/6/2022* για την Α/θμια Εκπαίδευση

-          έως την Πέμπτη 30/6/2022* για τη Β/θμια Εκπαίδευση

-          και εκ νέου από την Πέμπτη 01/09/2022* έως και Πέμπτη 20/10/2022* και για τις δύο βαθμίδες.

* Κατά τις ημερομηνίες αυτές οι γονείς/κηδεμόνες οφείλουν να έχουν καταθέσει το σύνολο των απαραίτητων δικαιολογητικών. Μετά το πέρας των ημερομηνιών αυτών δεν κατατίθεται κανένα δικαιολογητικό ακόμα και αν αυτό έχει εκδοθεί εμπρόθεσμα.


Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να ανατρέξουν στο πλήρες περιεχόμενο της εγκυκλίου, που ακολουθεί.

Documents to download

Print

Για παλαιότερες αναρτήσεις, επιλέξτε...ΕΔΩ

 

Archive


Αληθινός δείκτης του πολιτισμού δεν είναι το επίπεδο του πλούτου ή της μόρφωσης το μέγεθος των πόλεων ή αφθονία των προϊόντων, αλλά το ήθος των ανθρώπων που ανατρέφει η χώρα.
Ραλφ Γουάλντο Έμερσον


Background Color:
 
Background Pattern:
                               
Reset