Menu

Νέα

Νέα

30 Απριλίου 2024

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΥΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΩΝ ΚΔΗΦ ΜΕ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ


Τη διαδικασία και τα δικαιολογητικά που υποβάλλονται από τα συμβεβλημένα Κ.Δ.-Η.Φ. με τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. προκειμένου να αποζημιωθούν για τις υπηρεσίες τους προς τα εξυπηρετούμενα άτομα με αναπηρία, γνωστοποίησε ο Οργανισμός με το υπ’ Αρ.Πρωτ.: ΔΑ3Α/213/οικ.11392/26.04.2024 έγγραφό του προς τους φορείς και τις ΠΕ.ΔΙ. του Ε.Ο.Π.Υ.Υ., που αναρτήθηκε σήμερα στον διαδικτυακό του τόπο.

Μέχρι την έναρξη της παραγωγικής λειτουργίας της ηλεκτρονικής εφαρμογής για την υποβολή των δαπανών, τα δικαιολογητικά υποβάλλονται στην ΠΕ.ΔΙ. στην χωρική αρμοδιότητα της οποίας ανήκει η εκάστοτε δομή.

Εφόσον υπάρξουν αλλαγές στη νέα Κ.Υ.Α. που θα εκδοθεί για το τρέχον έτος, το περιεχόμενο των οδηγιών αυτών, θα επικαιροποιηθεί ανάλογα από τον Οργανισμό.

Για την πληρέστερη πληροφόρηση των φορέων που εμπίπτουν στην εφαρμογή του παρόντος ή/και των ενδιαφερόμενων για τη διαδικασία, ακολουθεί το σχετικό έγγραφο του Ε.Ο.Π.Υ.Υ.,  στο πλήρες περιεχόμενο του οποίου μπορούν να ανατρέξουν. 

Print

Για παλαιότερες αναρτήσεις, επιλέξτε...ΕΔΩ

 

Archive


Αληθινός δείκτης του πολιτισμού δεν είναι το επίπεδο του πλούτου ή της μόρφωσης το μέγεθος των πόλεων ή αφθονία των προϊόντων, αλλά το ήθος των ανθρώπων που ανατρέφει η χώρα.
Ραλφ Γουάλντο Έμερσον


Background Color:
 
Background Pattern:
                               
Reset