Menu

Νέα

Νέα

30 Ιανουαρίου 2019

ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΩΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΦΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΟΝΑΔΕΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ


Αγαπητοί Συνάδελφοι,


Σας ενημερώνουμε ότι η Διεύθυνση Ψυχικής Υγείας του Υπουργείου Υγείας δημοσίευσε τη σχετική ανακοίνωση με Θέμα :  «Υποβολή προτάσεων για την ανάπτυξη Προστατευμένων Διαμερισμάτων »

(Σχετ.: Η αριθμ. Α3α/οικ.876 απόφαση με θέμα «Καθορισμός του τρόπου οργάνωσης και λειτουργίας των Μονάδων Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης (Οικοτροφεία, Ξενώνες) και των Προγραμμάτων Προστατευμένων Διαμερισμάτων του άρθρου 9 του Ν. 2716/99.» ΦΕΚ Β' 661/23.5.2000, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει.)

 

Στο πλαίσιο του σχεδιασμού δράσεων Ψυχικής Υγείας, παρακαλούνται όλοι οι φορείς που λειτουργούν Μονάδες Ψυχικής Υγείας να υποβάλουν στη Διεύθυνση Ψυχικής Υγείας τυχόν προτάσεις τους για ανάπτυξη νέων Προστατευμένων Διαμερισμάτων, μέχρι την Παρασκευή, 15-2-2019.

 

Σας γνωρίζουμε ότι για την αξιολόγηση των προτάσεων θα συνεκτιμηθούν αφενός η πληρότητα των υφιστάμενων Προστατευμένων Διαμερισμάτων των φορέων και αφετέρου η διαθεσιμότητα ασθενών.

 

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε όπως απευθύνεστε στην Διεύθυνση Ψυχικής Υγείας του Υπουργείου Υγείας (e-mail: dipsy@moh.gov.gr).

Print

Για παλαιότερες αναρτήσεις, επιλέξτε...ΕΔΩ

 

Archive


Αληθινός δείκτης του πολιτισμού δεν είναι το επίπεδο του πλούτου ή της μόρφωσης το μέγεθος των πόλεων ή αφθονία των προϊόντων, αλλά το ήθος των ανθρώπων που ανατρέφει η χώρα.
Ραλφ Γουάλντο Έμερσον


Background Color:
 
Background Pattern:
                               
Reset