Menu

Νέα

Νέα

25 Νοεμβρίου 2020

Δημοσιεύθηκαν στο Φ.Ε.Κ. πληροφορίες για το πεδίο διεξαγωγής των ταχέων ελέγχων αντιγόνου SARS-CoV-2 (rapid test) από τα Κ.Δ.-Η.Φ. ΑμεΑ

 

Δημοσιεύθηκε, χθες το βράδυ, στο Φ.Ε.Κ. 5198/τ.Β΄/24.11.2020, απόφαση του Υπουργού Υγείας, με την οποία διευκρινίζεται μια σειρά ζητημάτων που αφορούν τη διεξαγωγή των ταχέων ελέγχων αντιγόνου SARS-CoV-2 (rapid test) στους/στις εργαζόμενους/ες και ωφελούμενους/ες των Κ.Δ.-Η.Φ. ΑμεΑ, ως προϋπόθεση λειτουργίας και υποχρέωση της τρέχουσας περιόδου έναντι του περιορισμού της διασποράς της λοίμωξης Covid-19 (ελάχιστα αναγκαία χαρακτηριστικά διαγνωστικής επάρκειας ιατροτεχνολογικών προϊόντων, χώρος εφαρμογής και διαδικασία).

Στο σχετικό Φ.Ε.Κ., που ακολουθεί για την πληρέστερη ενημέρωσή σας, προσδιορίζεται για τις ως άνω δομές ως χώρος εφαρμογής των ελέγχων «το πεδίο ΕΟΔΥ», υπό την αίρεση πλήρωσης των λοιπών προϋποθέσεων της απόφασης  (σχετ. πληροφορίες: πίνακας ΙΙΙΙ. Ασυμπτωματικά άτομα σε ειδικές περιπτώσεις με επιδημιολογική σημασία (π.χ. ιδιαίτερες συνθήκες / δομές), χωρίς ιστορικό επαφής με επιβεβαιωμένο περιστατικό COVID-19 / περιπτώσεις 6.ιε «εργαζόμενοι σε ΚΔΗΦ» και 6.ιστ «ωφελούμενοι σε ΚΔΗΦ»).   

Δείτε το πλήρες σώμα της απόφασης παρακάτω. 

Documents to download

Print

Για παλαιότερες αναρτήσεις, επιλέξτε...ΕΔΩ

 

Archive


Αληθινός δείκτης του πολιτισμού δεν είναι το επίπεδο του πλούτου ή της μόρφωσης το μέγεθος των πόλεων ή αφθονία των προϊόντων, αλλά το ήθος των ανθρώπων που ανατρέφει η χώρα.
Ραλφ Γουάλντο Έμερσον


Background Color:
 
Background Pattern:
                               
Reset