Menu

Νέα

Νέα

27 Μαρτίου 2023

ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΔΟΜΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ, ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΤΗΣ COVID-19


Κατόπιν των από 14/03/2023 ανακοινώσεων του Υπουργού Υγείας περί αποδοχής της εισήγησης της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων για την άρση των μέτρων έναντι της Covid-19, με εξαίρεση τις δημόσιες και ιδιωτικές υγειονομικές δομές και Μ.Φ.Η., κοινοποιείται, προς ενημέρωση των ενδιαφερόμενων η υπ’ αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ.17849/24.03.2023 ΚΥΑ (Φ.Ε.Κ. 1954/τ.Β’/26.03.2023), που αναφέρεται στα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο διασποράς της Covid-19 για το διάστημα από σήμερα, 27 Μαρτίου 2023, έως τη Μ. Δευτέρα, 10 Απριλίου 2023 και ώρα 06:00.

Όπως προκύπτει από το περιεχόμενο της νέας απόφασης, λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα επιδημιολογική επιβάρυνση της χώρας, τα ισχύοντα μέτρα προστασίας, από σήμερα, αναπροσαρμόζονται και βρίσκουν εφαρμογή μόνο σε δημόσιες και ιδιωτικές δομές υγείας (νοσοκομεία, κλινικές, ιατρεία, διαγνωστικά κέντρα και κέντρα αποκατάστασης) και σε κλειστές δομές κοινωνικής φροντίδας για ηλικιωμένους, χρονίως πάσχοντες και άτομα με αναπηρία, στο σύνολο της Επικράτειας.  

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι/ες που εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής της εφεξής ισχύουσας απόφασης, που ακολουθεί, όπως ανατρέξουν στο πλήρες περιεχόμενό της για την πληρέστερη ενημέρωση και τις ενέργειές τους.

Documents to download

Print

Για παλαιότερες αναρτήσεις, επιλέξτε...ΕΔΩ

 

Archive


Αληθινός δείκτης του πολιτισμού δεν είναι το επίπεδο του πλούτου ή της μόρφωσης το μέγεθος των πόλεων ή αφθονία των προϊόντων, αλλά το ήθος των ανθρώπων που ανατρέφει η χώρα.
Ραλφ Γουάλντο Έμερσον


Background Color:
 
Background Pattern:
                               
Reset