Menu

Νέα

Νέα

9 Νοεμβρίου 2021

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΔΥΝΗΤΙΚΑ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΓΙΑ ΣΥΔ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ “ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ” ΣΤΟ ΓΑΛΑΞΙΔΙ

 

Η «ΕΣΤΙΑ ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ» λειτουργώντας ως δικαιούχος της εγκεκριμένης πράξης «Επιχορήγηση έργου ΣΥ∆ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΝΟΗΤΙΚΗ ΥΣΤΕΡΗΣΗ: κτίριο 1 ΖΩΗ και κτίριο 2 ΕΙΡΗΝΗ» µε κωδικό ΟΠΣ 5085295  στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Στερεά  Ελλάδα 2014-2020» µε την απόφαση 2405-27/10/2021,

ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ

Άτομα µε Αναπηρία (στο  εξής καλούμενοι «ωφελούμενοι», Γονείς , Κηδεμόνες και Δικαστικούς Συμπαραστάτες)

Να υποβάλλουν αίτηση συνοδευόµενη µε τα απαραίτητα δικαιολογητικά  για την παροχή  υπηρεσιών διηµέρευσης χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση δέκα (10) ωφελούµενων που βρίσκονται  εντός  της Π.Ε. ΦΩΚΙ∆ΑΣ έως και τη λήξη του προγράμματος στις 31/12/2023 στις Στέγες Υποστηριζόµενης Διαβίωσης για άτομα µε αναπηρίες, της ΕΣΤΙΑΣ ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ που λειτουργεί  στη Θέση Κεραµού στο Γαλαξίδι.

Οι αιτήσεις μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά συμμετοχής μπορούν να υποβληθούν ιδιοχείρως ή ταχυδρομικώς ή με υπηρεσία ταχυμεταφοράς στα γραφεία της Εστίας «Άγιος Νικόλαος», μέχρι τις 22/11/2021, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00.

 

Η πράξη συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση
 (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο)

………………………………….

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικές με την πρόσκληση, τα δικαιολογητικά και τις αιτήσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να ανατρέξουν στα αρχεία που ακολουθούν.

 

Documents to download

Print

Για παλαιότερες αναρτήσεις, επιλέξτε...ΕΔΩ

 

Archive


Αληθινός δείκτης του πολιτισμού δεν είναι το επίπεδο του πλούτου ή της μόρφωσης το μέγεθος των πόλεων ή αφθονία των προϊόντων, αλλά το ήθος των ανθρώπων που ανατρέφει η χώρα.
Ραλφ Γουάλντο Έμερσον


Background Color:
 
Background Pattern:
                               
Reset