Menu

Νέα

Νέα

18 Νοεμβρίου 2021

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΡΟΣ ΔΥΝΗΤΙΚΑ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ/ΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΔΗΦ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ «ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ»


Το ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ «ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ», λειτουργώντας ως δικαιούχος της Πράξης: «ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΗΜΕΡΕΥΣΗΣ – ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ» (ΚΩΔ.ΟΠΣ 5002467) που είναι ενταγμένη στο Ε.Π. ΑΤΤΙΚΗ 2014-2020, στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ) για την προγραμματική περίοδο 2014 – 2020, ανακοινώνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την κάλυψη πέντε (5) κενών θέσεων δυνητικά ωφελούμενων – ατόμων με ελαφρά και μέτρια νοητική αναπηρία, για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα παροχής υπηρεσιών Διημέρευσης – Ημερήσιας φροντίδας στις εγκαταστάσεις του φορέα στη Νέα Πεντέλη.

 

Η διάρκεια της παροχής των υπηρεσιών προς τους/τις ωφελούμενους/ες προβλέπεται έως τις 30/06/2023.

 

Ως  καταληκτική  ημερομηνία  κατάθεσης  των  αιτήσεων και των δικαιολογητικών των ενδιαφερόμενων ορίζεται η Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021.

 

Η πράξη συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση
 (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο)

 

………………………………….

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικές με την πρόσκληση, τα δικαιολογητικά και τις αιτήσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να ανατρέξουν στα αρχεία που ακολουθούν.

 

Print

Για παλαιότερες αναρτήσεις, επιλέξτε...ΕΔΩ

 

Archive


Αληθινός δείκτης του πολιτισμού δεν είναι το επίπεδο του πλούτου ή της μόρφωσης το μέγεθος των πόλεων ή αφθονία των προϊόντων, αλλά το ήθος των ανθρώπων που ανατρέφει η χώρα.
Ραλφ Γουάλντο Έμερσον


Background Color:
 
Background Pattern:
                               
Reset