Menu

Νέα

Νέα

16 Μαΐου 2022

Η νέα απόφαση με τα μέτρα προφύλαξης έναντι της Covid-19 που ισχύουν από Δευτέρα 16 Μαΐου 2022 έως και 1 Ιουνίου

 

Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ υπ’ αριθμ. 2369/τ.Β’/14.05.2022, η νέα απόφαση με τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς της λοίμωξης Covid-19 στο σύνολο της Επικράτειας που θα ισχύσουν από τη Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022 και ώρα 06:00 έως και την Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2022 και ώρα 06:00.

Από την επισκόπηση των διατυπώσεων της απόφασης, δεν προκύπτουν διαφοροποιήσεις έναντι της προηγούμενης περιόδου αναφορικά με σημαντικά πεδία που αφορούν στη λειτουργία των δομών που παρέχουν υπηρεσίες ανοικτής και κλειστής φροντίδας σε άτομα με αναπηρία, ενώ επιπρόσθετα δεν περιλαμβάνεται - αποτυπώνεται ακόμη στο περιεχόμενό της, το πρωτόκολλο με τα μέτρα προφύλαξης που θα ισχύσουν στις φετινές κατασκηνώσεις.

Για την πληρέστερη ενημέρωσή τους, οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να ανατρέξουν στο πλήρες περιεχόμενο της απόφασης, που ακολουθεί.

Documents to download

Print

Για παλαιότερες αναρτήσεις, επιλέξτε...ΕΔΩ

 

Archive


Αληθινός δείκτης του πολιτισμού δεν είναι το επίπεδο του πλούτου ή της μόρφωσης το μέγεθος των πόλεων ή αφθονία των προϊόντων, αλλά το ήθος των ανθρώπων που ανατρέφει η χώρα.
Ραλφ Γουάλντο Έμερσον


Background Color:
 
Background Pattern:
                               
Reset