Menu

Νέα

Νέα

11 Ιουλίου 2023

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΑΤΟΜΟΥ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΣΕ ΣΤΕΓΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΗΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑμεΑ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

 

Με το παρόν σας ενημερώνουμε ότι ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Ν. Φθιώτιδας, λειτουργώντας ως δικαιούχος της εγκεκριμένης Πράξης «ΣΥΔ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑμεΑ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 1 ΔΟΜΗΣ 4 ΑΤΟΜΩΝ & ΙΔΡΥΣΗ ΜΙΑ ΝΕΑΣ ΔΟΜΗΣ 4 ΑΤΟΜΩΝ» με κωδικό ΟΠΣ 5131970 στο ΕΠ «Στερεά Ελλάδα 2014-2020» προσκαλεί άτομα με αναπηρία (στο εξής ωφελούμενοι) γονείς, κηδεμόνες και δικαστικούς συμπαραστάτες, που βρίσκονται εντός Π.Ε. Φθιώτιδας, να υποβάλλουν αίτηση συνοδευόμενη με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την παροχή υπηρεσιών διαβίωσης και φροντίδας, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, ενός (01) ωφελούμενου, για πέντε μήνες, στην Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης του Συλλόγου, που λειτουργεί στην περιοχή Γαλανέικα Λαμίας.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ν΄ανατρέξουν στο πλήρες κείμενο της Πρόσκλησης, που ακολουθεί παρακάτω.  

Documents to download

Print

Για παλαιότερες αναρτήσεις, επιλέξτε...ΕΔΩ

 

Archive


Αληθινός δείκτης του πολιτισμού δεν είναι το επίπεδο του πλούτου ή της μόρφωσης το μέγεθος των πόλεων ή αφθονία των προϊόντων, αλλά το ήθος των ανθρώπων που ανατρέφει η χώρα.
Ραλφ Γουάλντο Έμερσον


Background Color:
 
Background Pattern:
                               
Reset