Menu

Νέα

Νέα

1 Σεπτεμβρίου 2023

ΙΣΧΥΟΥΣΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΤΗΣ COVID-19


Με αφορμή ερωτήματα που υποβάλλονται στην Ομοσπονδία μας ενόψει της έναρξης των προγραμμάτων της συντριπτικής πλειοψηφίας των δομών που παρέχουν υπηρεσίες ανοικτής φροντίδας σε άτομα με αναπηρία αναφορικά με την εφαρμογή τυχόν ειδικότερων μέτρων προστασίας του εξυπηρετούμενου και εργαζόμενου πληθυσμού των δομών για την προφύλαξη από τη λοίμωξη Covid-19, κοινοποιούνται, προς ενημέρωση των ενδιαφερόμενων, οι ισχύουσες κοινές υπουργικές αποφάσεις που αναφέρονται στα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο διασποράς της Covid-19 (υπ’ αριθμ. 39873/21.07.2023, ΦΕΚ 4698 Β’, όπως παρατάθηκε ως προς την ισχύ της με την υπ’ αριθμ. οικ.Δ1α/44647/25.08.2023, ΦΕΚ 5192 Β’, έως και τη Δευτέρα, 11/09/2023, ώρα 06:00), τα οποία βρίσκουν εφαρμογή μόνο σε ιδιωτικές και δημόσιες δομές υγείας και κλειστές δομές κοινωνικής φροντίδας για ηλικιωμένους, χρονίως πάσχοντες και άτομα με αναπηρία, στο σύνολο της Επικράτειας.  

Παρακαλούνται οι πλευρές που εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής των εν ισχύ αποφάσεων για την ενημέρωση και τις ενέργειές τους.

Ακολούθως μπορείτε να βρείτε τις αποφάσεις. 

Documents to download

Print

Για παλαιότερες αναρτήσεις, επιλέξτε...ΕΔΩ

 

Archive


Αληθινός δείκτης του πολιτισμού δεν είναι το επίπεδο του πλούτου ή της μόρφωσης το μέγεθος των πόλεων ή αφθονία των προϊόντων, αλλά το ήθος των ανθρώπων που ανατρέφει η χώρα.
Ραλφ Γουάλντο Έμερσον


Background Color:
 
Background Pattern:
                               
Reset